Konkurrencebetingelser

Denne konkurrence udbydes af LeadCONXION ApS CVR nr. 36200464 og afholdes i henhold til dansk lov og gældende EU lovgivning.

Præmiepulje
Når du deltager i LeadCONXION´ nordiske konkurrencen, kan du vinde et Supergavekort fra GoGift på kr. 10.000 kr. Præmien som er illustreret, er et eksempel på hvad Supergavekortet kan bruges på. Alternativt kan du vælge at få tilsendt den viste præmie, hvis du udtrækkes som vinder.

Præmieeksemplet i denne konkurrence er ét blandt flere eksempler, som benyttes i samme konkurrence i Danmark, Norge, Sverige & Finland. Alle deltager derfor i én samlet konkurrence.
Deltagelse
Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen, og du skal være dansk statsborger med fast bopæl i Danmark på deltagelsestidspunktet. Medarbejdere og samarbejdspartnere af LeadCONXION ApS, samt deres respektive familie- og husstandsmedlemmer samt alle personer, er udelukket fra deltagelse.

Spørgeskema
Efter registrering af dine kontaktdata på forsiden, præsenteres du for et spørgeskema, som bliver anvendt til segmentering efter demografi og interesser. Du kan derfor ikke forvente at modtage markedsføring fra samtlige partnere i konkurrencen, da markedsføringen i flere tilfælde baseres på de svar du har afgivet i spørgeskemaet.

Løbetid for konkurrencen
Konkurrencen træder i kraft den 1. maj 2022 og løber til 23. december 2022.

Vinderudtrækning
Der udtrækkes én vinder ved lodtrækning den 23. december 2018. Vinderen kontaktes direkte via telefon og email. Konkurrencens vinder forpligter sig til at sende et billede samt en lille tekst om sig selv til brug på LeadCONXION ApS’ vinderside, før præmien udbetales.

Vinderen kontaktes direkte på baggrund af de oplyste kontaktoplysninger. Konkurrencens vinder skal selv afstå gevinstskat af præmien.

Diskvalifikation
LeadCONXION ApS forbeholder sig ret til at diskvalificere deltagere, som ikke overholder betingelserne for konkurrencen eller manipulerer med deltagelsesprocessen.
Omdirigering
Når du har gennemført samtlige spørgsmål i konkurrencen, kan du på sidste side blive omdirigeret til et tilbud fra én af LeadCONXION ApS´ annoncører. Det er ikke et krav at tage imod dette tilbud for at deltage i konkurrencen.

Held og lykke i konkurrencen!
LeadCONXION ApS
Skomagervej 4L
7100 Vejle
Danmark
E-mail: info@adtrix.com

Follow by Email
LinkedIn